lauantai 30. tammikuuta 2010

Viikonloppuleiri

Viimein pääsin sieltä pois: viikonloppuleiriltä. Se oli tavallaan "harjoitus" varsinaista leiriä varten ja samalla tutustuttiin siihen porukkaan, jonka kanssa sitten vietetään se viikko kesälomastamme. Ja osa porukasta oli ihan mukavaa, osa sitten.. ei. :D Siellä oli osan ajasta ihan kivaa, mutta jos hiljaisuus oli 25 vaille yksitoista, herätys kahdeksalta ja raamattua opiskeltiin päälle tunti, niin olin ihan innoissani, kun pääsin kotiin.
Leiri pidettiin ja pidetään siis Piiluvassa ja voin kyllä sanoa, että olipas ankeat huoneet. Ne näytti vähän sairaalan huoneelta, joka on yritetty tehdä kodikkaaksi, mutta epäonnistuttu täydellisesti.

Otinkohan vähän liikaa tavaraa, jos tuo iso treenikassi oli ihan ääriään myöten täynnä ja me oltiin siellä vajaa vuorokausi? :D ehkä.. Mutta puolustukseksi voi sanoa, että piti ottaa omat lakanat (+ tyyny, oon hienohelma) ja niis meni yli puolet tilasta.


Siinä oli sitten oma pieni sänkyni. ;D ja karkitkin taitaapi näkyä kuvassa.



Eikö ollutkin ankea huone? :D Ulkonta en tietenkään älynnyt ottaa kuvia, ei se tietenkään tullut mieleen.. Noh, kesällä sitten enemmän.

Sitten päivän asuun:


Toppi: Vero Moda
Huppari: Warp (Stadium)
Farkut: Jim&Jill

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns