torstai 24. kesäkuuta 2010

Kakkuja, kakkuja, kakkuja!

Viime päivinä on ollut aika tavallista, mitä nyt muutamat rippijuhlat, oma konfirmaatio ja Lahdessa käynti on ollut.. Eli toisin sanoen ei ole tullut tylsää tämänkään viikon aikana.

Sunnuntaina oli siis minun konfirmaationi ja sen jälkeen viralliset juhlat. Sää oli mukava aauisesta sateesta huolimatta, joten pääsin kirkolta kotiin avoauton kyydissä (isin idea :D). Juhlat olivat mukavat, joskin hieman uuvuttavat kestohymystä ja kolmen tunnin yöunista johtuen.
Mekkoni on äitini tekemä ja aivan täydellinen, mitä nyt vaatimattomasti itse sen suunnittelin ;D Helmassa oli kuminauharypytys, joten se oli pussimainen ja olkain oli kohtuullisen ohut ja se meni niskan takaa. Aivan minun tyyliseni.
Kakkuja, pullaa, muffineja.. Tämän kuvan itseasiassa postasin tähän ihan vain Paulan kiusaamiseksi, mitäs missasi vuoden kovimmat bileet. ;D Ihan selvennykseksi, en ole vihainen tai katkera, kunhan vähän kiusaan. :D Tuossa kuvassa ei näy edes lähes kaikki ruuat mitä meillä oli. Huh, sitä ruuanpaljoutta! No, oli sitä väkeäkin jonkun verran ja kyllä itä ruokaa menikin. Olin erityisen iloinen, kun meidän isosemme kävivät meillä laulamassa ja toivat minulle lahjaksi suklaalevyn. Herttaista. Mukavat juhlat oli, mutta olin illalla sen verran uupunut, että halusin vain vaihtaa löllärit jalkaan ja katsoa telkkaria ja käydä ajoissa nukkumaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Maanantaina olikin sitten lähtö Lahteen. Tai tarkemmin sanottuna Orimattilaan. Matkasin siskoni ja serkkuni kanssa tädilleni kylään. Tarkistimme samalla Lahden shoppailumahdollisuudet - ja ihan hyvällä menestyksellä.

Parasta olisi, että kesästä tulisi hyvä ja lämmin, sillä ostin kolmet shortsit.. :D Hups. Mutta minulla ei ole kunnollisia shortseja niitä yksiä retkeilijäshortseja lukuunottamatta - ja niitä ei voi yhdistellä moniin eri vaatteisiin kovin monipuolisesti. Elikkäs mustat ja siniset shortsit, sekä paidan ostin GinaTricot'sta. Valkoiset shortsit ostin H&M:stä, korvikset Glitteristä, vyön Seppälästä sekä lompakko/clutchin SpiritStoresta. Ostin myös ihanan rusettipannan Lindex:stä, mutta en ottanut sitä nyt jostain syystä mukaan kuvaan.

Shoppailun lisäksi kävimme kävelyillä ympäri Orimattilaa ja mikä olisikaan otollisempi hetki testata uutta kameraa, kuin auringonlasku?
Kaunis auringonlaskun värjäämä taivas ja lampi. Lammella asustelee muuten joutsenpoikue, joka sekin pääsi osaksi kuvaussessiotani.
Kuvassa näkyy myös suloistakin suloisemmat pienet poikaset. Kamera ei ihan hyvin tarkentanut, sillä A: En osaa käyttää sitä vielä kunnolla ja B: zoomaus on kaikkein isoimmalla, joten se heilahtaa aika herkästi ja piti ottaa se kuva nopeasti ennen kuin joutsenet uivat pois.
Tämä talonraunio jotenkin herätti minun mielenkiintoni, siinä oli ihmeellisiä tunnelimaisia käytäviä ja se oli koristeltu graffiteilla ihan joka nurkasta. Ja minusta tuo on jollain omituisella tapaa todella kaunis rakennus, juuri sen takia kun se on niin raunio ja sotkettu. Ja omituisinta tässä rakennuksessa oli, että se oli käytännössä keskellä metsää. Miten ihmiset on löytäneet tuon paikan ja tulleet sotkemaan sen?

Noh, tässä kai kaikki tältä kertaa. Huomenna lähdenkin jo sitten mökille, missä ei ole sähköjä, eli ei posliinivessaa, ei telkkaria, ei tietokonetta.. Jipii. Toisaalta näkee muutamia sukulaisia, joita en ole nähnyt hetkeen ja ehkä pieni tauko elektroniikkalaitteisiin tekee ihan hyvää. :) Hyvää jussia kaikille!

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

nam! ihania kuviakin! :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns