torstai 17. kesäkuuta 2010

Presents, presents! (+ a new haircut!)

Kiirettä pitää. Maanantaina pääsin pois leiriltä, tiistaina rippikenkien metsästystä, keskiviikkona rokotus, kampaaja ja olin vielä kaverini kanssa, tänään konfirmaatioharjoitus, leipomista ja siivousta, perjantaina pitää leikkiä manikyristiä ja leipoa vähä lisää, lauantaina pitäisi juosta kolmet rippijuhlat läpi ja siivota ja leipoo vähä vielä lisää ja sunnuntaina olisikin omat juhlat. No, eipähän tule tylsää.

Ja kuten tuossa jo sanoinkin, olin tiistaina metsästämässä kenkiä. Ja hyvällä menestyksellä. Löysin nimittäin niin lähellä täydellisyyttä olevat kengät kuin ei-Minna-Parikat voi vain olla.

Tuossa kuvassa nuo näyttää vähän violeteilta, mutta ne on kyllä ihan vaaleanpunaiset :) Kuvassa näkyy myös korvikset, mitkä ostin myöskin tiistaina. Siinä ei näy niitä kovin hyvin, mutta siinä on avaimet, norsut, timantit ja helmet. Maksoi 2,95€. :D Sain juuri muuten tietää, että siskollani on samanlaiset. Damn. :D No, shoppailuni ei kuitenkaan rajoittunut pelkkiin kenkiin ja korviksiin...

 En voinut vastustaa kiusausta, tuo tuubimekko maksoi vain 4,95! Olin jo aiemmin himoinnut tuota persikanvärisenä, mutta ei ollut kokoja, joten jouduin jättämään sen ihanuuden kauppaan. Nyt kuitenkin kokojani oli ilmestynyt mustavalkoisena versiona, eikä tarvinnut miettiä montaa kertaa, käytänkö tilaisuuden ja ostanko sen. Äitini rahapussin harmiksi en kuitenkaan tyytynyt edes noihin ostoksiin, pitihän minun ostaa kaikille kavereillenikin rippilahjat!

Mielestäni ostin kaikille kivat lahjat, mutta toivottavasti lahjojen saajatkin pitävät niistä! Ja jotta lahjapaketit olisivat täydelliset, askartelin kaikille omin kätösini kortit!

Sitten vielä viimeiseksi kuva uusista hiuksistani! En muuttanut niissä paljoakaan, kuivat latvat vaan pois ja nyt minulla on otsatukka!

Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

tykkään! :)

Léni kirjoitti...

Kiitos! :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns