maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ponileikkejä ja jeesustelua

Nyt on viikon leiri Piiluvassa kunnialla ohi. Ja mukavaa oli, kiitos siis kaikille ihmisille leirillä, leiri ei olisi ollut sama ilman yhtäkään teistä. Ja kiitos rakkaille tukijoukoille kotopuolessa ja toisella leirikeskuksella, en olisi pärjännyt väsyneinä ja ärtyisinä päivinä ilman teitä. :)
Tällaisessa huoneessa me majoituimme tällä kertaa. Ja koska olin hidas, ja saavuin viimeisenä huoneseemme, sänkynäni toimi...
..tuo laatikko.Tämän 'sänkyni' takia sainkin nimekseni Leeni Laatikkolapsi. Se oli muuten ihan mukava sänky, mutta jalkani tulivat laatikon reunojen yli. :( Olen siis liian pitkä. Sniff.

Vapaa-aikaa vietettiin usein pelaamalla pingistä ja biljardia. Parit Othellomatsitkin tuli otettua. Vapaa-aikaa ei kyllä ollut käytännössä yhtään, mutta se ei haitannut kovin paljoa, sillä meillä oli mahtava raamisryhmä ja rento isonen, joten raamikset eivät olleet mistään tylsimmästä päästä. Oppitunnitkaan eivät olleen ihan täyttä tuskaa, meno saattoi nimittäin välillä äityä.. villiksi. Tusseja ja lennokkeja lenteli vähän väliä. Kerran avonainen tussi lensi päin kaula-aukkoaluettani (mikä sana :D) ja kun takana oli hyvin huonosti nukuttu yö ja päänsärkyä, pinnani katkesi ja saatoin ehkä vähän alkaa huutamaan tussin heittäjälle. Sain kuitenkin hillittyä itseni yllättävän hyvin, niin ei päässyt sammakoita suusta.
 
Joka ilta iltapalan jälkeen ennen iltahartautta oli isosten valmistelema iltaohjelma. Ohjelmissa oli paljon lauluja, leikkejä ja isosten näyttelemiä sketsejä. Iltaohjelmat olivat päivän hauskimpia hetkiä ja ne huipentuivat aina postinjakoon. Jokaiselle ihmiselle oli jaettu 'salainen kirjeystävä' ja tälle piti kirjoittaa positiivisia kirjeitä joka päivä nimimerkin turvin. Kirjoitin eräälle Allulle nimimerkillä Reino tai Reiska, ja kirjeeni olivat erikoisia runoja ja jokaisessa niistä kirjeistä sisälsi pätkän Raptorin Oi beibi - kappaleen sanoituksia. Kirjeeni saivat paljon huomiota ja pian Reiskan tunsi kaikki leirillä olijat. Sunnuntaina salaiset kirjeystävät paljastettiin halaamalla sitä henkilöä, jolle kirjoitti ja onnistuin saamaan aikaan muutamia hämmästyneitä katseita ringissä, kun paljastuin Reinoksi. :D Minulle kirjoitti mukava pappimme. Täytyy kyllä sanoa, etten häntä olisi arvannut. :)
Viimeisenä iltana oli ohjelmassa kirjeystävien paljastuksen lisäksi piti jokaisesta leiriläisestä, isoset ja ohjaajat mukaan lukien, tehdä positiivisuuslappu. Eli lappu kiertämään ja jokainen kirjoitti jotain mukavaa jokaisesta ihmisestä. Sen kirjoittamisessa tuli todella hyvä mieli, ja niin tuli sitä lappua lukiessakin! Todella mukavia asioita kaikki osasivat kirjoittaa toisilleen. :)
Viimeisenä iltana oli myös lettujen paistoa! Letut olivat todella hyviä, tai sitten se maku tuntui niin hyvältä toodella pitkän paistamisen jälkeen. Paistoimme letut siis ihan itse takassa. :) Nälkä ei muutenkaan päässyt leirillä yllättämään, sillä söimme säännöllisesti ja mielestäni hyvin usein. Lisäksi kun söimme omia mässyjämme, niin oli suoranainen ihme, että mahduin vielä upeaan mekkooni. Enkä ollut edes lihonut :D
Silti ajattelin, että rajoitan hyvin paljon herkkujen syömistä heti kun pääsen kotiin.
Hah. Alle kymmenen minuutin päästä saapumiseni jälkeen minusta oli jo otettu tällainen kuva:
Hups. No, kuka nyt välittäisi terveellisestä elämästä, kun tarjolla on suklaalla kuorrutettua suklaahippukuivakakkua? :D En minä ainakaan.

Noh, siinä oli ehkä tarpeeksi tältä kertaa, pian ehkä saatte kuulla minusta lisää. Näkemisiin! :)

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

vähä mä aikoinaan inhosin riparia :D laskin tyyliin sekunteja, että pääsisin pois :DD

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns