perjantai 20. elokuuta 2010

Syömingit

Anteeksi Kaisu hyyyyyvin paljon, että päivitän teoriassa päivän myöhässä, mutta en päässyt aiemmin koneelle, jollei kännykkääni lasketa. Nonni se tuli sanotuksi, nyt voisin siirtyä päivän aiheeseen.

Kävimme tänään (eilen) kohtuullisen suurella kaveriporukalla syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Tarkoituksenani oli (taas) ottaa sushia, mutta jotenkin ajauduin (taas..) ottamaan buffetin. En vaan voi vastustaa niitä kaikkia ruokia. Ja kuten arvata saattaa, olen niin lahopäinen ihminen, että unohdin (taas!) kuvata lautaseni sisältöä, mikä kyllä näin jälkikäteen ajateltuna ei harmita yhtään, sillä olisitte saattaneet järkyttyä siitä ruokamäärästä, jonka sain ahdettua sisääni.. tulematta kuitenkaan ähkyyn. Pohjaton vatsa, kuten sanotaan.
Tällä kertaa meille oli tarjolla paistettua nuudelia ja kasviksia, paistettua riisiä ja kasviksia, friteerattua kanaa, hapanimeläkanaa, currypossua (jota en kyllä syönyt), kevätrullia, and the list goes on.. Jokaiselle siis löytyi jotakin, ehkä vähän liikaakin.
Ihan selvennykseksi, olen näyttämässä kahta peukkua ylös Kaisulle, kun tämä kuva otettiin.. Ettei vaan tule väärinkäsityksiä.. :D
Päivän asuni näkyy tässä kohtalaisesti, housut nyt eivät päässeet kuvaan, mutta no öö.. Use your imagination.
Paita: Roxy, Alley53
Neule: Ginatricot
Kampaus: Liisin käsien mestarillinen luomus

Hmm.. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Minä selitän taas tapani mukaan jostain järjettömästä asiasta, Siiri on kyllästynyt juttuihini ja ilmeilee kameralle mieluummin. Kaisu esittää kohteliaan kiinnostunutta, mutta kuvaan hyvin tallentunut ajatuskupla hänen päässään ajattelee: "läpäläpäläpä.. Lallallallalaa.. Ketä kiinnostaa.. Heei Läpä on se yks vesinokkaeläin Vili Vilperissä... Se olikii Väpä.. Hmm.. Vesinokkaeläin! Hassu sana.."
                                                                   (kuva)
Tuijotuskilpailu? Een nyt kyllä osaa ihan tarkasti sanoa.. :D Ja RRRRRAKASTAN noita Impun laseja. Ei, eivät ole ikkunalasit. Niissä on tehot. Huu, Leeni tahtoo kanssa! :) Btw sori Liisi, en laittanut sinusta tällä kertaa parempaa kuvaa, sillä unohdin kysyä, että mitkä kuvat saa julkaista, ja tiedän, ettet pidä siitä että kuviasi lisäillään kysymättä lupaa.. ;)
Muistatteko aiemman kampaukseni? Jos ette, rullatkaa sivu vaan ylös ja tsekatkaa. Sitten verratkaa tähän kuvaan. Juu, luonnonkiharat hiukset on varsin mielenkiintoisia. Niille saattaa käydä jotain hyvinkin jännittävää sillä aikaa kun pidät niitä kiinni. Jos omistat luonnonkiharat hiukset ja pidät hiuksia vaikka juurikin nutturalla, pidä huoli, ettet avaa niitä julkisella paikalla. Säästä se järkytys kotiin, jookos?

Ainiin. Kun pääsin kotiin ja olin elänyt jo tarpeeksi epäterveellisesti minun mittapuullani, siskoni odottaa suklaalevyn ja banaanien kanssa. "Nyt leivotaan banaani-suklaa muffineja!"
Oh god.

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns