tiistai 24. elokuuta 2010

Vauhdikas viikko

Tämä koulujen alku on ollut minulle äärimmäisen uuvuttavaa aikaa. Okei, koulussa höntsäillään vielä aika hyvin, mutta kun olet sen reilun kaksi kuukautta opetellut valvomaan, ja nukkumaan, hyyvin pitkään, ei kuuden tunnin yöunet tunnu riittävän millään. Mitä siitä sitten aiheutuu? Myöhästelyä, unohtelua, ärtyisyyttä ja muutenkin vin huolimattomuutta. Mitä nyt tulin tunnin myöhässä kouluun, unohdin harjoitukset ja hävitin avaimeni. Ja nyt on mennyt tasan viikko koulua. Way to go! Mutta astukaapas pieneen aikakoneeseen ja matkustakaa kanssani viime lauantaihin..

Älkää välittäkö kauheasta ilmeestä :D Ei ollut ihan pose päällä ja otin tämän kuvan ihan päivän asun takia.
Toppi: Jim&Jill
Shortsit: Ginatricot
Koru: Glitter

Elikkäs lauantaina Maisa ja Kaisu tulivat meille viettämään iltaa sekä katsomaan leffaa. Leffa oli tällä kertaa Paranormal activity. Ensin voisin sanoa, että mielestäni kyseinen leffa ei ollut kovinkaan pelottava, joskin pelkäsin loppua. Kiljuin. Hups. Mutta suosittelen silti, sillä piti hyvin mielenkiinnon yllä ja halusin koko ajan tietää mitä seuraavaksi tapahtuisi.
                                                                          (kuva)

Voin sanoa, että hauskaa oli ja lisää tällaisia kiitos! <3 Paljon on varsin.. edustavia kuvia, mutta en kehta niitä täällä julkaista, joten satte tyytyä vähään kuvasaldoon tällä kertaa.
"Katotaa Maisaa pahalla silmällä!"  Maisaparka vaan hymyilee söpösti meille. Btw, käyn joku päivä nyysimässä Maisan lasit. Noi on vaan niiiin söpöt!
BATMANIT! Käyn joku päivä nyysimässä myös tuon Kaisun pallomekon! Se on niin söpöä fiftarityyliä, me likey!
~~~~~~~~~~~~~~
Tällä viikolla ohjelmassa on riparin muisteluilta, joka on huomenna, odotan innolla! Siitä sitten myöhemmin lisää. Viikonloppuna on (toivottavasti) lähtölaukaus niminen leiri, joka järjestetään kaikille isosiksi haluaville. Sinne pääsee vain 30 ensimmäistä, joten toivottavasti pääsen sinne! Sieltä nimittäin olisi sitten luvassa piitkä postaus Kaisun iloksi! Noh, lisää sitten kun on lisää tietoa hyppysissäni. Nähdään!

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

hymm, siskokin suositteli tuota leffaa!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns