tiistai 30. marraskuuta 2010

Black & White

Olipa kerran pieni tyttö nimeltä Leeni. Leenillä on suuri tehtävä. Leenin täytyi keksiä kahdelle viikolle siistejä, mustavalkoisia vaatteita. Kuinka yksi pieni tyttö voi selvitä tästä yksin? Voivoi. Saa nähdä :D
Ensimmäiset kaksi päivää ovat menneet ihan hyvin. Vielä seitsemän päivää, eli seitemän eri asukokonaisuutta jäljellä. Okei, ehkä joitain vaatteita voisi käyttää kahdestikin, mutta tahdon keksiä niin monta eri asua kuin mahdollista.
Miksikö minun täytyy käyttää mustaa ja valkoista? Olen tällä hetkellä siis työharjoittelussa eräässä Lappeenrantalaisessa hotellissa ja sen yhteydessä toimivassa ravintolassa. Tämän vuoksi vaatteideni täytyy olla soveliaita (damn, en voi laittaa kultaisia bikineitä!) ja mustavalkoisia (...enkä pinkki-turkoosi-keltaista tuubimekkoani! :( ). Eli tässä lähiaikoina saattaapi siis olla luvassa kuvia asuvalinnoistani.

DAY I

Ensimmäinen päivä. Ei mitään käsitystä, mitä tuleman pitää. Kävelin respaan vähän jännittyneenä, mutta ilokseni ystävällinen mies ohjasi minut ja ystäväni ravintolaan aamupalalle! How cool is that!
 Työt olivat helppoja, tehtävää kyllä oli, mutta niistä yhdessä selvittiin hyvin. Plusana vielä, että työntekijät ovat rentoja ja todella mukavia, mikä tekee työnteosta vielä hauskempaa!
Ensimmäisen päivän asusta minulla ei valitettavati ole hyvää kuvaa ja käyttämäni mekko taitaapi olla tällä hetkellä pesussa. Päälläni oli kuitenkin musta mekko, jossa yläosa on pitsikuosia, eli ei siis kokomusta. en päällä musta viskoositakki. Jalassani oli mustat legginsit. 
Töiden jälkeen kävin hieman shoppailemassa. Ostin eräät korvikset, joita seuraavana päivänä käytinkin..

DAY II 

Toinen päivä oli jopa hauskempi kuin ensimmäinen. Osasin jo varautua hotelliaamiaiseen, joten en syönyt kotona mitään.
Työpäivä meni kuin siivillä. Tarkastimme yhdessä hotellijohtajan kanssa huoneita ja listasimme asioita, joita täytyy joko korjata tai vaihtaa. Se oli waaaaaaaaaaaaay much haukempaa, miltä kuulostaa. :D
Koska saamme myös ruuat ravintolasta, alkoi jo vähän hirvittää se ruoan määrä, jota tulisimme syömään. Siksipä otimme tämän ystäväni kanssa puoliksi vuohenjuustosalaatin ja kasvipastan. Pakko sanoa, ettei ruuassa todellakaan  ole MITÄÄN valittamista. Pelkään jo etukäteen mahani puolesta sitä aikaa, kun joudun palaamaan takaisin koulumuonan pariin.

Vaatteinani toimivat tänään nämä vaatteet. :) Korvikset siis tosiaankin ostin eilen. Me likey! :)

Neule: Gina Tricot
Toppi: H&M
Hame: H&M
Vyö: Iidalta lainassa :)
Mietin eilen pitkään, ostanko nuo korvikset, mutta päätin, että nuo sopivat tämän päiväiseen asuuni, sillä neuleessani on kultaiset napit ja hameessani on sydämiä :D Oli pakko ostaa!

Meillä oli vielä Iidan kanssa pieni tehtävä ennen kotiin pääsyä. Meidän piti löytää eräälle nojatuolille uusi paikka. Me siis käytännössä riistettiin eräästä huoneesta nojatuoli ja raahasimme sitä ympäri hotellia yrittäen löytää sille uusi koti.
Ehkä hissiin? Eikö? No ei sitten...
Eiks tää kulma ois hyvä? Eikö vieläkään? No jo on ihme..
Täs biljardipöydän vieres ois iha hyvä.. Mitä? No iha hyvin tost välistä sais kuljettuu! Okei, ei sit.
Lähellä kuitenkin oltiin, sillä biljardipöydän takana on tuolin uusi koti!

Tässä kaikki tältä erää. Huomenna on uusi päivä, uudet kujeet, uudet vaatteet! Tämä tyttö suuntaa matkansa kohti kuntosalia!

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

seppälän korvikset on kyl söötit! :)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Léni kirjoitti...

Kiitos :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns