lauantai 11. syyskuuta 2010

Advanced style

Minulla olisi nyt postausaihe valmiina, mutta se ei olisi mitään ilman kuvia, ja en nyt löydä kamerani USB-johtoa, joten se postaus tulee valitettavasti vähän jäljessä. Sillä aikaa kun etsin johtoa, esittelen teille uuden löytöni. Nimittäin löysin uuden blogin, joka nousi hetkessä suosikkilistalleni! Kyllä, se on muotiblogi, mutta se eroaa tavallisesta muotiblogista hyvinkin paljon. Nimittäin tätä blogia pitää käsitykseni mukaan kaksi eläkeikäistä naista sekä heidän lisäkseen eräs noin parikymppinen nainen. He kulkevat New Yorkin kaduilla haastatellen tyylikkäästi ja persoonallisesti pukeutuvaa varttuneempaa väkeä. Blogi on Advanced Style.

En voi muuta kuin hymyillä lukiessani tätä blogia. Jokainen henkilö on niin uniikki ja heillä kaikilla on aivan mahtavat tyylit. Heidän elämäniloaan ja -asennettaan ei voi kuin ihailla. Aion olla samanlainen pirteä, värikäs ja persoonallinen supermummo vielä joku päivä! Tässä muutama suosikkivanhukseni!

"This guy was on his way to the train platform when I stopped and asked him if I could take his photo. I told him that I would love to dress like him and he responded, " Then do it, son." " 

 Tämän miehen tyyli on aivan mahtava! Rakastan jokaista pientä yksityiskohtaa hänen vaatteissaan. Väriyhdistelmätkin ovat aivan ihania! Sitten joskus aikojen päästä, kun olen hänen ikäisensä, toivon että minulla on mies, joka pukeutuisi yhtä ihanasti.
Mikä ihana yhdistelmä tyttömäistä pitsiä ja pinkkiä, sekä miehekäs puvunliivi!
Tämä nainen on vain käsittämätön!

Elikkäs kaikki nämä kuvat ja kursivoitu teksti on Advanced Style - blogista, eivätkä ole minun ottamiani, enkä todellakaan yritä ottaa näistä mitään kunniaa. Ihan vaan sitä varten, ettei kukaan vaan tule minulle mitään mussuttamaan tekijänoikeuksista. Suosittelen tässä blogissa piipahtamista, itse ihastuin ja tulen seuraamaan varmasti hyvinkin säännöllisesti.

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

pakko käydä kyyläämässä lisää! =)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns