torstai 16. syyskuuta 2010

At last..

Löysin viimein kamerani johdon, joten viimein pystyn tekemään päivityksen viimeviikkoisesta Jatkuu - tapahtumasta.
Tapahtuma oli siis Piiluvan leirikeskuksessa. Tarkoituksena oli, että kesän jokaiselta leiltä olisi tullut paljon väkeä ja olisi ollut hauskaa yhdessäoloa luvassa yms. Nooo, ainakin meidän leiriltämme oli vain kolme ihmistä paikalla, minut mukaan lukien, ja yksi heistäkin lähti kesken "kaverin synttäreille". Siitä hauskasta yhdessäolosta voi olla montaa mieltä, mutta itse en osaa sanoa juuta tai jaata.
Ohjelmassa oli mm. ponileikkiä (yippee! :D ), kivien maalausta.., lauluja, leikkejä, syömistä ja mikä parasta, värikuula-ammuntaa!

Eikös ollutkin siistit asut? Se oli aika siistiä, ja haluaisin todellakin pelata sitä uudelleen. Me oltiin siinä aika hyviä, kerran päästiin lipulle (maali) ja näin tuotiin voitto meidän joukkueellemme. Se ei varmaan johtunut siitä, että toisella joukkueella oli vain yksi ihminen jäljellä ja siltä oli värikuulat loppu. Nooo.. Mitäs pienistä. Toisaalta me pysyttiin "hengissä" viimeiseen asti, että oltiin kuitenkin aika hyviä!
Kunhan joku keksii jonkun tilaisuuden, mihin voi tilata värikuulasotaa, niin kertokaa minulle milloin ja missä, niin I'll be there!
Siinä vielä vähän kuvaa lauantaisesta päivän asustani. Paita oli onesize ja todella reilu, tein siitä istuvamman tuolla vyöllä. Kuvassa ei harmi vaan näy tuon paidan söpöä takua ja raitoja.

Paita: Yesstyle
vyö: Zara
farkut: MicMac

Nyt pitäisi vielä löytää vähärasvaisten leivosten reseptejä.. Se onkin hankalampaa kuin olettaisi :D

1 kommenttia:

Pauliina Ravattinen kirjoitti...

Meil on joku ripariMUISTELO juttu tiistaina :D! peeäs miul on uus blogi hihihihihi LUE! :D
Siis pauq täs!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns