sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Surprise, surprise!

Leeni <3 rennot viikonloput. Ei voi muuta sanoa. Tehtävää olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta ei jaksa stressata tuollaisista pikkuseikoista. Ehkä olisi pitänyt tehdä yhteiskuntaopin esitelmää, ehkä olisi pitänyt tehdä äidinkielen kirjallisuuskansiota, ehkä olisi pitänyt tehdä musiikin esitelmää.. No, kuppi stressiä lievittävää teetä ja just go with the flow - asenne, niin johan alkaa koulujutut kadota mielestä. Ei taida olla ihan niin positiivinen asia kuitenkaan, mutta.. no, vielä on aikaa!

No, jos koulujutut eivät olleet osana tätä viikonloppua, niin mikä sitten oli?
                                                                        (kuva)
Leffailta! Meninpä hyvälle ystävälleni Liisille viettämään rentoa perjantai-iltaa leffan ja hyvän ruoan merkeissä! Ruoaksi valmistimme nuudeleita sekä kana-herkkusienikastiketta. Se oli erittäin hyvää, yksinkertaista sekä helppoa ja nopeaa valmistaa. Suosittelen!
Leffana oli tällä kertaa Hot tub time machine - kasarikankkunen - niminen komedia. Minulla ja Liisillä on tunnetusti äärimmäisen huono tuuri elokuvien valinnoissa, eipä tullut normeihin muutoksia. En voisi suositella tätä elokuvaa ainakaan kovin lämpimästi kenellekään. En tiedä johtuuko se minusta, mutta minuun ei ainakaan kyseisen elokuvan huumori kovin hyvin iskenyt.
Plussana voisin kyllä silti mainita kasarivaatteet! Voisinpa sanoa, ettei väreistä ainakaan ollut pulaa!
                                                             (kuva)

Ja tänään minulla olikin matka kohti Kaisun kotia. Kaisulla on aina niin kiva käydä, sillä pelkkä sinne meneminen on minulle pieni elämys! Tänäänkin olin YKSIN kävellen lossin kyydissä! Woo! (Huomioikaa miten helppo lapsi olen: Ei mitään huvipuistoja tarvita, laittakaa Leeni vaan yksin lossin kyytiin niin olen tyytyväinen!) Kaisu, älä saa halvausta, mutta en ollut matkassa yksin...
Matkassani nimittäin oli mukana muuan vauva.. Tämä vauva siis on alkuaan vissiin isäni nukke, mikä on oikeastaan hyvin kriippi mielestäni, ja niin on myös kaikkien ystävienikin mielestä. 
Kaisulla ei siis ollut aavistustakaan pienestä yllätysvieraastaan, joten hän saattaa järkyttyä parista seuraavasta kuvasta..
Huomaa aivan ihanat tapetit seinällä! (joita Kaisu kyllä inhoaa, mutta Leeni olisi valmis vaikka repimään ne irti, jotta saisi yhtä ihanat tapetit!) Kaisun hyllyn päällä on kauniisti aseteltuna muutama Mariskooli, ja vauvan oli ilman muuta päästävä niihin istuskelemaan.
Vauvan unelmana olisi olla maailmankuulu merimies/nainen (sukupuolesta ei ole vielä selvyyttä), joten arvatenkin laivat sekä simpukat kiinnostivat pienokaista melkoisesti!
Huomaa kuvassa näkyvät, IHASTUTTAVAT kylppärin laatat! Nyt ehkä ymmärrät, miksi minulla meni siellä vessassa niin kauan.. :D Jätinpä raukkaparan leikkaamaan suklaa-cashewpaloja onnellisen tietämättömänä siitä, mitä oikeasti vessassa puuhailin.. Hihi.
Pitihän se päästä vessakaappiin vähän poseeraamaan.. Olisi muuten tehnyt mieli viedä parit Mavalan kynsilakat mukanani meille kotiin, mutta Kaisu, älä huoli, kyllä ne siellä ovat vielä paikoillaan. 

Aikaisemmin taisinkin mainita nuo suklaa-cashewpalat.. Oli kyllä sellainen leivontakokemus, että taitaapi tuo kondiittorin ura jäädä haaveeksi. Ei me ainakaan jätetty sulatettua rasvaa mikroon.. Noh, vähemmän kaloreita.
"Hei, täs lukee 'Vältä turhaa sekoittamista.'"
Tähän kuvittele sähkövatkaimen hurinaa.
"Hmm.. No mie voin sekottaa täst tällee hiljasel ku sie heität nää maidot sekaa."
Lopputulos: Hieman sitkeitä - ja rasvattomia - leivonnaisia.. Noo, onneksi ainakin meidän bataattikeitto onnistui paremmin! Keiton resepti kuulosti omituiselta: siihen tuli cocos&lime - ruokakermaa, samba oelek - tahnaa, raejuustomöhnää päälle.. Mutta silti todella hyvää! Pitäisi pyytää resepti Kaisulta, jotta voisin sitä joskus kotonakin kokkailla. :)

No mutta, tässä kaikki tällä kertaa, kello onkin jo sen verran, että voisi alkaa valmistautua nukkumaan käymiseen saati sitten huomisten vaatteiden valitsemiseen. Tämä tietysti edellyttäisi sitä, että raaskisin sulkea kaikki välilehteni, jotka pursuavat erilaisten nettikauppojen ihania neuleita, talvikenkiä ja -takkeja, mekkoja... 

//Edit. Olinhan minä lauantaina vielä Paukun ja meidän siskojemme kanssa vähän shoppailemassa, niistä (vähäisistä) ostoksistani vielä lisää myöhemmin!

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

katoin kanssa ton leffan! Tykkäsin! :D

Pauliina Ravattinen kirjoitti...

Käytii... vähän .... shoppailemassa! ( Se taitaa olla tuolla autotallissa... vähän.... piilossa! ) MUISTUUKS

Léni kirjoitti...

Sirpa, hyvä et joku tykkäs :D Muhun ei ihan iskenyt, mmutta voi olla, että oon liian tyhmä älyämään niitä vitsejä. :D

Pauska, muistuupa hyvinkin ;D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns