perjantai 21. toukokuuta 2010

All I do is win

Sori kauheen pitkä päivityskatko, mutta lähiaikoina on ollut aika hektistä. Aloitetaanpa viime viikonlopusta.

Kuten kuvasta varmaan moni tunnitaakin, olin siis Tallinnassa! Meillä oli miekkailuleiri, jossa olin Kaisun kanssa. Meillä oli tosi söpö hotelli, Tähetorni Hotell.
                                                                             (kuva)
Miekkailua oli ohjelmassa paljon. HYVIN paljon. Ohjelmamme mukaan noin viisi tuntia päivässä, mutta valmentajamme piti meitä yliaikaa, että se oli lähemmäs kuutta tuntia. Ja tunnelma oli kuin saunassa.
..eikä mikään ihme, kun nuo vaatteet päällä urheiltiin. Meillä oli mielenkiintoinen tauoton kaikki kaikkia vastaan - kilpailu. Ette uskokaan kuinka hyvältä suihku tuntui sen jälkeen. (Tämän postauksen otsikolla ei ole sitten mitään tekemistä tuon kilpailun kanssa :DD) Ja koska meillä oli niin paljon harjoituksia, ei meille jäänyt kauheasti aikaa Tallinnassa shoppailulle, lähinnä vapaa-aika meni syömiseen ja suihkutteluun.


Siksi olikin hyvä, että kävimme ennen matkaamme Helsingissä shoppailemassa!
Ostoksien määrä oli kohtuullisen pieni, mutta tykkään niistä tosi kovasti! Mekko Zarasta, bikinit ja shortsit ginasta, miekkailusukat stadiumista (unohin ottaa mukaan matkalle) ja sitten hammasharja ja hammastahnakin tais jäädä kotiin, joten ne piti ostaa Alepasta. :D

Ja meillä oli tiistaina David Roysterin (aka SuperDaven) pitämät hip hop tanssitunnit, sitten meillä asui viikon saksalainen vaihto-oppilas, on ollut paljon kokeita yms. Kiirettä on pitänyt. Mutta onneksi on nätti ilma!

Ainiin, tänään ostin H&Mstä uudet kengät, ei ole muuta kuvaa nyt kuin tämä:

Ostin kyllä sinivalkoraidalliset, mutta ehkä tuosta jonkun kuvan niistä kengistä saa. :)
Hauskaa ja aurinkoista alkukesää kaikille!

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns