keskiviikko 5. toukokuuta 2010

TET - päivä

Tänään oli siis TET - päivä. (Työelämään tutustuminen) Se oli vain yksi päivä ja se suositeltiin suorittamaan jomman kumman vanhemman työpaikalla. Tehtiin sitten Kaisun kanssa työtä käskettyä, ja menimme Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon, sillä molempien isät ovat siellä töissä.
                                                                          (kuva)
Meille ei ollut mitään erikoista työtä, kunhan osastokirjastossa vähän merkkailtiin kirjoja ja oltiin yhdessä palaverissa seuraamassa sivussa ja sitten saatiinkiin kierrellä siellä aivan vapaasti. (No okei, teki iskä meille pienen opaskierroksen jossain välissä :D) Voin sanoa, että sokkeloisempaa ja arkkitehtuurillisesti .. monimuotoisempaa rakennusta saa hakea. Ja tämän kierroksen aikana löysin itselleni uuden sielunkumppanin.
Tän päivän outfit oli aika lame, mutta ehkä te selviätte. :D
Sori huono valaistus. Tuo on siis ratsastussimulaattori, mihin ei valitettavasti ollut aikaa mennä. Dääm, ois ollut kyl siistii. :) Ehkä sitten joskus.. :D Siis toi oli TOSI iso mekaaninen hevonen, siihen käsittääkseni vaan mennään istumaan selkään ja sitten jollekkin screenille heijastuu se ympäsistö, jossa sitten "ratsastetaan". Siellä oli myös ralli - ja joku satamasimulaattori. How cool is that?
Eräällä käytävällä oli vain tuollainen.. juttu. Kukaan ei tiennyt, miksi sellainen oli siinä. Sielläpäin ei pitäisi olla mitään laivastoon tms liittyvää. Mutta se oli oiva maamerkki myöhemmin, kun oltiin omin päin seikkailemassa ja krhm vähän eksyttiin. :D
Siirtolapuutarha! Leeni tahtoo mennä sinne! Kuka tulee mukaan? :)
Kierreportaaaaaat! En tiedä mikä into minulla on kierreportaita kohtaan, mutta silloin kun sellaisia löytyy, pakko mennä poseeraamaan ;D Ainiin. Ei, en ole raskaana. Ei, minulla ei ole (noin isoa) möhömahaa. Se johtuu tosta hupparista. :D Tuolla jossain hyppelehdittiin Kaisun kanssa kahdestaan jossain teillä tuntemattomilla. Saatettiin ehkä mennä sellaisista ovista, joissa luki "oven avaus vain lukijakortilla" tai "oven avaus vain koodilla" Ehehe. Hups. No, mitäs pitivät ovia auki. :D Sitten oli olikin pieni prosessi löytää takaisin iskän työhuoneelle..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Äiti osti minulle ihanan orkidean. :) Nyt olisi suunnitelmissa pitää se hengissä niin pitkään kuin vain mahdollista.
Ainiin, katottiin Even kanssa lauantaina The imaginarium of doctor Parnassus.
                                                                      (kuva)
Jos ette siis tienneet, tämä kyseinen leffa oli Heath Ledgerin viimeinen ja kesken jäänyt elokuva. Elokuva oli kohtuullisen hämmentävä ja sekava. Mutta plussaa oli se, että Johnny Depp, Jude Law sekä Colin Farrell sopivat hyvin siihen elokuvaan. He siis jatkoivat Ledgerin roolin loppuun asti, ja kun he olivat toisten ihmisten mielikuvitusmaailmassa, niin eri naamat sopivat siihen hyvin. :) Suosittelisin tätä elokuvaa kaikille ihan sen luovan naamanvaihdoksen takia.

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns