sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Happy mother's day!

Mitäs teillä on suunnitelmissa äitienpäiväksi? Toivottavasti kaikki muistavat jollain tapaa äitiänsä! (:
Meillä oli hyvin aikaa salaa leipoa ja laittaa ruokaa, sillä äiti oli aamusta pitkälle iltapäivään opiskelemassa jossain. Teimme jotain aika perus kanapastaa ja tosi hyvää pestotomaattipatonkijuttua. Jälkiruoaksi me tehtiin Even kanssa mansikkajuustokakkua. Se ei vaan ollut jähmettynyt tarpeeksi, kun otimme vuoan irti kakusta - ja se levisi pöydälle.
"ÄÄÄÄITIII APUAAAAAA!"
Se siitä yllätyksestä.
Ihan hyvä siitä silti tuli. Kiitos äitin pelastuksen. Tietenkin otin sen kuvan kaikkein levähtäneimmästä kulmasta, kuinka muutenkaan.
Siinä kakku oli vielä vähän vaiheessa ja ennen koristelua. En nyt näytä sitä koristeltua versiota, sillä kamerani on niin ihana, että sai kakun näyttämään veriseltä, mitä ikinä teinkin. Päällä on siis tummasuklaarouhetta ja mansikoista tehty sydän. Ignore messy table, please!
Ruuan lisäksi ostimme äitille tuon kyseisen tulilatvan sekä kortin, millä hän saa jonkun tietyn määrän käyntejä ohjatuilla jumpilla eräällä kuntosalilla. Kelpais varmaan mullekin!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Palataanpa ajassa taakse päin niinkin kauas kuin perjantaihin saakka. Ohjelmassa oli Imartalla käynti. Päällimmäisenä oli tarkoitus vierailla tätini luona, joka lupasi katsoa jo pitkään minua vaivannutta selkääni (hän on jonkin sortin fysioteraupeutti), mutta jotenkin eksyimme Imatran keskustaan shoppailemaan. Ilokseni huomasin, että siellähän oli melkein samat kaupat kuin täälläkin, vähän pienemmällä valikoimalla tosin, mutta hyvin paljon vähemmän väkeä ostoksilla. Tai sitten väenvähyys (onko tuo edes sana :D) johtui huonosta ilmasta, ken tietää.
Noh, anyways, esittelen tässä ostoksiani!
Söpöt korvikset ostin Seppälän lastenosastolta. Hihi. Pieni sisäinen lapseni nostaa aina päätään, kun puhe on korviksista ja muistakin asusteista. Minkäs sille voi, kun rakastaa kaikkea söpöä ja värikästä.
Ja tuon muffinihuulirasvan ostin KappAhlista. Itse rasva on tahmeaa, eikä tartu huuleeni ollenkaan, mutta tuoksuu ihanan vadelmaiselle. Ja on se niin söpökin, ettei haittaa, vaikkei olisikaan kovin käytännöllinen.

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns