maanantai 3. toukokuuta 2010

Fiilistelyä eiliseltä

Tälleen jälkikäteen toivottelen teille kaikille hyvää vappua, itselläni oli sen verran ohjelmaa, etten ehtinyt aiemmin sitä täällä teille toivotella. Noh, minun vapustani ei sitten sen enempää, skipataan se ja siirrytään suoraan sunnuntaihin. Sunnuntaina oli siis Lauritsalan Visan perinteinen kevätnäytös. Menin sinne lähinnä Paulan kanssa, oli siellä kyllä äiti, iskä ja tätinikin. Esitys oli mahtava. Siellä oli ihania esityksiä, eniten jäi mieleen eräs breakdance/hiphop/street - esitys, Even tanssiryhmän esitys sekä Satujumpparit.

BGR(se break/hiphop/streetjuttu) - tanssiryhmän esitys oli nimeltään "Ahkerat Simpanssit", mitä en kyllä ymmärrä, sillä heidän esityksensä oli joku murtokeikkasysteemi.Voitte kuvitella, että tanssi oli hyvä, sillä he olivat olleet kuudensia jossain SM - kisoissa ja käsittääkseni voittivat tällä kyseisellä esityksellä "Show of the year" - palkinnon. Ja kun nämä pojat olivat 16-19 vuotiaita ja olivat itse tehneet koreografian, niin ei voi sanoa muuta kuin vau.

 Dewein, eli tanssiryhmän, jossa Evekin on, tanssin nimi oli "Freaky Dolls" ja ideana oli, että tyttö luki tarinaa, ja hänen takanaan olevat nuket heräsivät henkiin ja kaappasivat tytön mukaan tarinaansa. Tykkäsin ideasta ja tanssista tosi paljon. Tykkäsin myös heidän vaatteistaan ja siitä, että nämä tanssijat eläytyivät tanssiinsa ilmeitään myöten.

Anteeksi huono kuvanlaatu, mutta tuo kuva oli lehdessä ja en tietenkään jaksanut raahautua skannerille asti, että saisin parempilaatuisen kuvan.. :D

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä oli listassani Satujumpparit. <3 Satujumpparit ovat siis 3-6 - vuotiaita tyttöjä, joilla on aina mitä suloisempia esityksiä.Tänä vuonna he olivat Amppareita ja musiikkina heillä oli Ti-ti Nallesta tuttu Amppari Pamppari - laulu.


Harmi vaan, etten ottanut kuvia niistä esityksistä, minulla on vain videot, ja niitä en saa siirrettyä tänne. :(

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns