torstai 29. huhtikuuta 2010

Yhteistyöllä kaikki sujuu

Pakko kyllä sanoa, aivan mahtava päivä! Tänään siis oli Power Mover - tanssikisamme. Teemana oli legendat ja meidän tanssissa yhdistyi Michael Jackson ja Elvis, eli siinä oli legendaa kerrakseen. Päivä oli täynnä takapakkeja. Ensin musiikkimme ei meinannut toimia, ei sitten millään. Sitten unohdimme harjoitusaikamme, ja ehdimme harjoitella muita vähemmän sillä rajatulla alueella ennen esitystä. Sitten Petra tallasi vahingossa silmälasiensa päälle ja niistä irtosi toinen linssi. Siinä sitten metsästettiin teippiä... :D Nämä pienet takapakit ehkä vain tiivistivät ryhmähenkeämme, joka oli aivan mahtava. Kaikilla oli kivaa ja minä ainakin nautin joka hetkestä. Ensi vuonna sitten uusiksi. ;)
Meikkaus ja hiusten laitto oli kesken :) siinä näkyy esintymisasu, valkoinen käsi t-paita, valkoinen pitkä toppi ja mustat legginsit.

Sain iskältä lainaksi tollasen hienon Jackson - hatun, jota Petra sitten käytti esityksessä, sillä hän oli se "MJ" siinä esityksessä. :) Tuossa kuvassa olin jo vaihtanut vähän rennompaa päälle, eli näissä vaatteissa minut sitten sieltä loppujen lopuksi näki pyörimästä. Raidallinen toppi on ginasta, Adidaksen huppari on Prismasta kai ja housuista en tiedä. :D

Ja ai niin, unohdin ilmoittaa: Tultiin neljänsiksi siinä kilpailussa! :) Hyvä me!

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns