keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

How to know summer's coming!

Rakastan kevättä, rakastan, rakastan, RAKASTAN! Olen ehkä enemmän fiiliksissä kesäväästä kuin ikinä aiemmin. Tai ainakaan muistan/älyän asiasta mitään. Rakastan aurinkoa. Olen yhtä hymyä koko ajan ja energisempi kuin varmaan ikinä. Olen myös huomannut tiettyjä asioita, joista on ihan varma, että kesä on lähellä.

VAATETUS
Talvitakit, pipot, lapaset ja villasukat saavat kyytiä, aurinkolasit alkavat saapua katukuvaan. Itse rakastan eniten aurinkolaseja sekä sitä ajatusta, että ei tarvitse näyttää michelinukolta paksun toppatakin kanssa. <3


PERHOSET&KUKAT
Lumet sulaa viimein ja kukkia alkaa ilmestyä mullan alta. Näin tänään keväänensimmäiset leskenlehdet ja sinivuokot! Jee! En olisi kyllä tunnistanut niitä, jollei Kaisu olisi ystävällisesti kertonut tälle kaupunkilaisjuntille, mitä kukkia oli kyseessä.
Eikös vanhan uskomuksen mukaan kesästä tule hyvä, jos näkee ensimmäisenä vaalean perhosen ja huono, jos näkee mustan? Höh. Koulun pihalla lenteli nimittäin tässä lähiaikoina musta perhonen. Mutta me kyllä sovittiin, että se oli tumman ruskea, että ei kesäni ole ihan pilalla. :)


LUMI SULAA
..tai pikemminkin katoaa. Se on ihanaa juuri tässä keväässä. Lumi ei vain sula, se katoaa. Missään vaiheessa en ole huomaannut pahaa loskaällötyskautta, vaikka lunta olikin tänä talvena olikin tavallista enemmän. Tällä hetkellä pihalla on vain epämääräisiä harmaita lumikasoja. (Oon miettinyt vaikka kuinka pitkään, että miksi keväällä ei vielä sulaneet lumikasat muuttuu hiekkaisiksi ja harmaiksi!) Ja yksi huono puoli lumen sulamisessa kuitenkin on. Koirankakka. Kuka idiootti on keksinyt, että ei kuitenkaan kukaan huomaa, jos antaa pikku Fifinsä tehdä tarpeensa KESKELLE JALKAKÄYTÄVÄÄ. :D

+Leeni loves that she can go to school by bike!
Siinä oli myös muutama keväinen fiilistelykuva. Haukaa viikkoa teille kaikille jee! Leeni kiittää ja kumartaa. :)

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

ihania kuvia!
kevät <3

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns