tiistai 27. huhtikuuta 2010

Like I promised

Hihihii, kerrankin sain aikaiseksi postauksen näinkin pienellä aikavälillä. Ja niin, kuten jo aikaisemmin lupasin, näytän tuon ihanan keväisen hameen käytössä. Elikkäs tässä teille kuvia päivän asustani. :)
                                             Villatakki: Vero Moda
                                                           Toppi: H&M
                                                           Hame: H&M
                                                           Legginsit: öö.. Äiti osti :D
                                                          Kengät: DinSko (i quess)
                                                          Aurinkolasit: gina tricot
Hmm.. Jalkani näyttävät tavallista lyhyemmiltä noissa kuvissa. Oh, well. What can you do.Piha näyttää vielä kohtuullisen karulta, mutta kunhan ruoho kasvaa, puut saa lehdet jne. Istutimme muuten viime kesänä äitin kanssa Siperianherne - pensasta aidaksi tuohon, mutta kuten arvata saattaakin, se ei ole vielä kasvanut oikein.. pensaaksi. Nyt maasta sojottaa vain epämääräisiä oksia. No, hyvä siitä tulee. Ainiin, voin muuten sanoa, että rakastan tuota keinua. Ukini teki sen ja se on ollut mummolassani jo piitkään, kunnes mummo ja uki (joo, ei kirjoitusvirhettä.) muuttivat kerrostaloon. Siitä lähtien tuo ihanuus on asustanut meidän takapihallamme.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kuten taisitte jo ehkä älytä, en ole enää kipeä ja ette uskokaan niitä riemunkiljahduksia kun pääsen/pääsin tänään tanssimaan. Tanssimista tänään on ollut kyllä jo muille jaettavaksi saakka. Meillä on eräs tanssiesitys ylihuomenna (torstaina) meidän koulun oppilaista järjestetyn ryhmän kanssa. Meillä oli aamulla yhden tunnin harjoitukset sitä esitystä varten, sen jälkeen meidän liikuntatunnillamme oli tanssia, mutta me harjoittelimme esitystämme sen kaksi tuntia. Sitten meidän valinnaiset tuntimme iltapäivällä oli peruttu, joten menimme n. tunniksi toisen valinnaisen, tanssi ja aerobic - ryhmän tunnille harjoittelemaan. Elikkä siis neljä tuntia tanssia, pian vielä yksi tunti lisää. Se on kyllä eri ryhmä, eri opettaja, eri koreografiat yms. Mutta tanssia kuitenkin.

Ja huomenna ohjelmassa olisi minulla (krhm yllätys) kaksoistunti lisää tanssia. Ja koulun jälkeen suuntaamme äitin kanssa kangaskauppoihin katsomaan erilaisia kankaita The Mekkoa varten. Siitä sitten lisää ehkä myöhemmin. Hauskaa ja aurinkoista alkuviikkoa kaikille! :)

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns