lauantai 3. huhtikuuta 2010

5 things part 1

Päätin nyt tehdä pienen kokoelman asiosta, joista pidän, joita vihaan, jota en ymmärrä etc.. Ensimmäisessä osassa onkin viisi asiaa, joista pidän. Enjoy!

5 things I like
 ~Shoppailu
Tätä ette varmaan missään välissä olekkaan älynneet.. :D Mutta aina kun shoppailen jotain, minut valtaa sellainen ihana hyvänolontunne. Ihan kuin se pieni vaatteenpala, jonka juuri ostin, tekisi maailmasta hieman paremman paikan. Ihan kuin se meikkivoide, jonka juuri ostin, tekisi kasvoistani oikeasti kauniimmat ja täydellisen tasaiset.
                                                                                                   (kuva)
~Yksinolo
Rakastan sitä, kun olen yksin kotona. Saan tehdä mitä vaan herättämättä kummastusta kenessäkään. Saan tanssia, saan laulaa täydellä teholla.. Eikä kukaan katso minua silleen: "öö tota, mitä hittoo sä teet?" :D

~Kirjoittaminen
Bloggaamisen lisäksi rakastan kirjoittamista. Rakastan sitä, kun meillä pitää äidinkielessä tehdä aineita, vaikka aihe olisikin todella tylsä ja rajattu. Pidän siitä, kun mietin miltä päähenkilö näyttää, miltä hänestä tuntuu, kun hän tekee näin ja näin, miltä se ympäristö näyttää yms..

~Urheilu
Rakastan tanssimista, rakastan miekkailemista (ainakin hyvässä seurassa.. :D), rakastan lihaskuntojuttuja..
Ainoana ongelmana vain on se, että minun ei ikinä huvittaisi ruveta tekemään vatsalihaksia tai vastaavaa, mutta silloin kun olen aloittanut tekemään niitä, niin se on oikeasti tosi mukavaa.
(kuva streetsoul.fi, saatat ehkä löytää minutkin sieltä kuvasta, mutta en suosittele minun etsimistäni kuvasta, sillä näytän tosi yrmyltä.. :D)

~Löhöily
Vaikka pidänkin urheilusta, minun pitää myös joskus löhöillä. Katsella facebookista kaikkea mitä kaverini ovat julkaisseet seinilleen tai sohvan pohjalla ja katsoa televisiosta jotain turhaa ohjelmaa syöden jotain hyvää ja varmasti hyvin epäterveellistä. Suosikkeja kartanon perunalastut!

~Kaverit
Tämä onkin varman kaikille tosi uusi juttu.. Mutta pidän siitä, kun jos olen pahalla päällä, niin kaverini saavat melkein poikkeuksetta minut nauramaan kahden minuutin sisällä ja saavat suuret murheeni tuntumaan todella pieniltä. Ja tulen myös yllättävän hyvin toimeen siskoni kanssa, joten hänenkin kanssa on hyvin hauska vaikka yhteisdatailla. :D

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

:D EI TUOTA KUVAA LEENI!

Léni kirjoitti...

Toi on hieno kuva :DD Eikä myö kerrots kenellekkää, et siekii oot siinä kuvassa.. :D shhh, se on salaisuus!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns