maanantai 26. huhtikuuta 2010

Shoppailua kera kuumeen

Olen ollut tässä jo vähän pidemmän aikaa kipeänä, joten nyt minulla on aikaa päivittää blogia. Eilen minulla ei ollut aamulla kuumetta, joten päätimme käydä Paulan ja Even kanssa pikaisesti vain syömässä Tang Capitalin sushipäivillä. Jotenkin päädyimme kuitenkin ensin käymään viereisesssä kauppakeskuksessa "vain pikaisesti vilkaisemassa tarjontaa.." Poistuimme kauppakeskuksesta kaikki muovipussit käsissämme.
Nämä jutut tarttuivat mukaani. Ihanan keväinen hame oli H&Mstä ja näette sen käytössä mitä pikimmiten. Kynsilakat olivat Seppälästä. Keskimmäisen lakan osti kyllä Eve, mutta aion kyllä käyttää sitä ihan hyvällä omallatunnolla itsekin.
Pienen shoppailukierroksen jälkeen kroppani ilmoitti minulle, että se ei ollut fiksu veto lähteä puolikuntoisena kaupungille, joten suuntasimme suoraan syömään. Kuten jo mainitsin, tarkoituksena oli syödä sushia. Olimme kuitenkin kykenemättömiä valitsemaan kaikille mieleiset sushit, joten söimmekin lounasbuffetista kiinalaista ruokaa. (Joo, siis kyseessä oli kiinalainen ravintola, jolla on välillä sushipäiviä.)

Olin tietenkin hölmö, enkä ottanut ruuasta kuvia, mutta voitte varmasti kuvitella ne sielunne silmin.
Tofua ja kasviksia kookoskastikkeessa, friteerattua kanaa ja katkarapuja, paistettua riisiä ja kasviksia, hapanimelää kanaa, kevätkääryleitä... Ja niin edelleen. Ruoka oli ihanaa (erityisesti rakastuin tuohon tofuun) ja kun kyseessä oli all you can eat - ruokailu.. noh, sanotaan, että nyt tiedän miltä kiitospäivän täytetystä kalkkunasta varmaan tuntuu. Kaiken kukkuraksi kuumeeni oli noussut tämän reissun aikana.

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

ou nou jouduit jäämään taas kotiin. Mie postasin vihdoin!

Sirpa kirjoitti...

ostosvalinnat ainakin onnistuneet! :)

Léni kirjoitti...

Paula, kyllä ehkä yks lisäpäivä menee siinä sivussa. :)

Sirpa, kiitos :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns