torstai 8. huhtikuuta 2010

5 things part 2

Jos ensimmäinen osa oli 5 things I like, niin arvattavasti toinen osa on tietenkinn...

5 things I dislike
olisin laittanut tuohon 5 things I hate, mutta kuulosti liian tylyltä, enkä minä ihan KAIKKEE inhoo noista :D


~Fiorellafarkut & crocsit
Joojoo, tiedän, että näistä on puhuttu niin paljon erinäisissä blogeissa, mutta come on,  kenen mielestä ne on oikeesti, rehellisesti sanottuna, hienoja? Hrrrrrr... Joo myönnän, omistan crocsit, mutta niitä pystyn käyttämään vain ja ainoastaan mökillä. NEVER in public. Ja niille, jotka eivät tiedä, miltä näyttää fiorellafarkut:

(kuva)

~Huonot lyriikat
Esimerkiksi Waldo's peoplen kappaleessa New Vibration.. Tietääkö ne ees itse mistä ne laulaa? Ainakaan minulle ne sanat ei kuulosta muuta, kun että "HEI! Mä keksin, laitetaan tähän kaikkia sanoja, mitkä loppuu -ion päätteeseen, et ne rimmaa!" Anteeksi, jos loukkasin jotain Waldo's People - fania, mutta kertokaa mikä järki on näissä sanoissa!

"Solitary is your absolution
You left me stranded with no intention
I'm on my feet again on my own foundation..."

Ja muutkin sanoitukset, mitkä häiritsee, on liian kornit sanat. En siedä, jos ei sanoituksiin ole laitettu sielua enemmän kuin se, että "uu, mä rakastan sua niin beibi, mutta särjit mun syömmein jeah"

~Blurrimeikit + other ihQteini stuff
Hyyyyyi. Nudehuulet ja mustaa kajaalia silmien ulkonurkissa yhdistettynä huonosti (tai ei ollenkaan) häivytettyyn valkoiseen kajaaliin sisänurkissa.
Tai sitten nenän sotkeminen kuvissa. Lapset, jos nenänne näyttää kauheelta siinä kuvassa, pliis, pliis, ottakaa uus. Jos ei silti miellytä, plastiikkakirurgia on yksi vaihtoehto...
Tai sitten huonot peilikuvat. Juujuu, jos osaa, saan peilikuvatkin näyttämään hyvältä. Mutta ei kiitos niille salaman kanssa otetuille teinipeileille, joissa salama peittää puolet naamasta, peili on likainen, ja pahimmassa tapauksessa kuva on vielä kaiken lisäksi heilahtanut pahasti. Esimerkkinä oma kuvani, jonka otin itseasiassa jo aikaa sitten tämäntapaista postausta ajatellen.
See? Looks AWFUL.

~UGGit
Okei, näitä pitää selittää vähän vielä lisää. En inhoa näitä, aitoja ainakaan, mutta voi hyvä ihme. Ainakin täällä Lappeenrannassa joka toisella tytöllä, jollei useammallakin oli viime talvena feikkiuggit. En voi kyllä syyttää niitä ihmisiä (ainakaan paljon), sillä valikoima talvikengistä oli hyvin suppea. feikkiuggit, feikkiuggit, feikkiuggit, uggit, gore-texit.. hmm.. Mutta SILTI. Yh. Mutta pitsiuggit ois kyl aika siistit..

Kuva Nelliinan blogista, linkki tässä

~Legginsit
Okei tätäkin pitää selittää lisää. Juu legginssit on oikeesti hienoja, farkkulegginssitkin on hienoja, JOS ne osaa yhdistää hyvin. Mutta jos laitat normaalimittaisen, sanotaan vaikka H&M t-paidan ja laitat joko sukkahousuilta näyttävät farkkulegginsit tai vain legginsit, ei kiva. Jos sulla on tunika/mekko/pitkä toppi, it's ok. Mutta lyhyt paita ja legginsit. Hrrrr.. En tahdo nähdä pakaroitasi niin selvästi kiitos.

Ja jotta tämä postaus ei jäisi niin.. vihamieliseksi, lisään tähän loppuun vielä pari varsin hilpeää kuvaa! :)
On ne kemiantunnit hauskoja. :D Tarkotus oli tehdä niitä vogue - poseerauksia ja hmm.. jäin hienoon ilmeeseen.
Ei, me ei olla syöty mustikkapiirakkaa. Tuli maistettua hyyyvin raikasta - ja ilmeisesti kielen värjäävää - purkkaa. (:

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Fiorellafarkut & crocsit!! oon nii samaa mieltä! hyi!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns