lauantai 27. helmikuuta 2010

Hyvää hiihtolomaa!

Kävimme eilen loman alun kunniaksi muutaman kaverini kanssa kiinalaisessa ravintolassa. Otimme buffetin, mikä taroittaa, että ahdoin itseeni liikaa ruokaa. :D Mutta mielettömän hyvää se oli. Söin mm. nuudeleita ja kasviksia, kevätrullia, hapanimelää kanaa ja jälkiruoaksi me otimme kolmeen pekkaan friteerattuja banaaneita ja vaniljajäätelöä hunajasiirapin kanssa. Nam. Ja arvatkaas, kuka oli niin fiksu, että jätti kameransa kotiin.. Mutta Roosalla oli onneksi kamera, että jos saan niitä kuvia häneltä pöllittyä, voin niitä jälkikäteen tänne lisäillä.
Kävimme myös tänään vähän äitin ja siskoni kanssa shoppailemassa. Siskoni osti mielettömän söpön takin, mistä olen hieman kateellinen. :D Ja itse ostin farkkulegginsit ja korvikset.
 
Tuosta huomaakin, mistä olen nuo korvikset ostanut :D Ja jos joku ei hahmota, siinä on hopeiset eiffel-tornit.


Nuo ihme pallot tais tulla salamasta, sillä housuissani ei tietääkseni ole tuollaista kuviointia. Tuossa kuvassa näette myös vähän krhm.. siistiä huonettani..


Housut ostin Vero Modasta, maksoi 29,90 mutta minulla oli klubikortin mukana tullut 20% alennus käytettävissäni, joten hinnaksi jäi joku 23 euroa. :)

Ja kuten jo jotkut tietävätkin, suuntaamme maanantaina anivahain Tahkolle, Nilsiään. Vuokrasimme tuttuperheemme kanssa sellaisesta pienestä söpöstä kerrostalosta sen kattokerroksen. Se tila saattaa jopa olla isompi kuin viime mökkimme siellä, mikä on hyvä, sillä sinne sitten majoittautuu 11 ihmistä. Olen käynyt Tahkolla laskemassa jo monta kertaa, mikä on hyvä, sillä siten tiedän kaikki hyvät rinteet ja osaan kulkea siellä vaivatta eksymättä. :D Käymme kuitenkin siellä niin harvoin, että en ehdi kuitenkaan kyllästyä niihin rinteisiin. Olen siis innoissani, että pääsen sinne. Tulemme sieltä takaisin kotiin torstai-iltana. Lauantaina tai sunnuntaina sitten matkaammekin Helsinkiin shoppailemaan ja minä menen sunnuntaina viimein Tokio Hotelin konserttiin. Olenkin jo yli vuoden sitä odottanut. :D Mutta tämä tarkoittaa sitä, että en välttämättä ehdi päivittää seuraavan viikon aikana. Jos en sitten huomenna ehdi postailla lisää. :) Eli hyvää hiihtolomaa kaikille!

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

mageet noi tornit :)

Paula kirjoitti...

just meinasin postaa et söin äsken ihan liikaa

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns