keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Lapsi ei ole terve, jos se ei leiki

Tiedättekö sen tunteen, kun kymmenen seppää yrittää takoa päätäsi? Jep. Juuri siltä tuntuu nyt. On kauhea nuha ja päähän koskee, mutta ei ole kuumetta, jeshh. Ei muuten mitään, mutta kun joudun menemään kouluun, nuha pitkittyy ja sitten saatan olla nuhainen vielä lomalla ja se ei ole mikään ideaali tilanne.
Jostain löysin kuitenkin energiaa hyppiä lumihangessa ottaen hienoja talvikuvia. Eli ei muuta kuin iskän vanhat saappaat jalkaan ja hankeen pomppimaan!

 
  
Tässä kuvassa ei edes näe kunnolla, kuinka syvää tuolla oikeasti oli. Jalkani upposi yli polven, mutta SILTI ei osunut maahan.

 Jos tuosta nyt saisi vähän käsitystä kuinka hemmetin paljon sitä lunta meidän pihallamme on. Jos about 170cm pitkä tyttö voi maata tuon lumikasan päällä ja silti matkaa maahan on jokunen metri...

Ja jos ketään kiinnostaa, voin nyt näyttää tässä vielä lähemmän kuvan minun ulkovaatteistani. En rakasta niitä, varsinkaan takkia, mutta kyllä niillä pärjää. :)

Tämä kuva on otettu kouluni pihalta. Ilmeestä ei kannata välittää, jotain pelleilin kaverini (kuvaajani) kanssa. :D Mutta siis vaatteet:
Pipo: Ride Snowboard (Top Sport)
Takki: Peperoni, kaupasta ei mitään käsitystä
Laukku:Adidas (Stadium)
Lapaset: Seppälä
Farkut: Jim&Jill
Kengät: Nike (Intersport)

Tiedän, että värit eivät mätsää, varsinkaan laukun, mutta give me a break, en nyt satu omistamaan viittäkymmentä laukkua, joita voisi käyttää koulussa. Ja plussaksi vielä, olen aika nirso laukkujen suhteen, että niiden pitää olla JUST eikä melkein, joten joudun tyytymään tuohon Adidakseen vielä toistaiseksi.

//Huomasin juuri, että silmäni näyttävät noissa pihakuvissa hyvin tummasti rajatuilta ja otsahiukseni tulevat silmille. Ei, minulla ei ole kajaalia tuossa kuvassa, ripsiväriä vain. Ei, minun otsahiukseni eivät yleensä tule naamalleni tuollain. Hukkasin vain pinnini ja hiuslakka oli jo lähtenyt pois. :) Eli en yleensä näytä noin emolta. :D

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hihi, ilmeet. :)

Paula kirjoitti...

:( hiihtolomaaaa!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns