lauantai 20. maaliskuuta 2010

Äiti, millon tulee kesä?

Olen jo pitkään puhunut siitä, että minä menen lautailemaan. Tänään se viimein tapahtuu! Kaverini yrittää opettaa minua, niin ei mitään käsitystä mitä siitäkin tulee. :D Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta. Olisi viisainta ehkä soittaa minulle valmiiksi ambulanssi. :D
Palataanpa kuitenkin eiliseen päivään. Oli hyvin loskainen ja liukas keli. En tietenkään aamulla löytänyt Nikejäni, niin jouduin ottamaan korkkarit. Enkä tietenkään älynnyt, että joudun kantamaan kassillisen keksejä kotiin. (Myydään siis luokkamme kanssa keksejä. :D) Elikkäs kolmen kilometrin kävely loskassa korkkareilla kantaen keksejä ja koululaukkua ei ole unelmapuuhaani. No, piristyin kuitenkin nopeasti, sillä olimme lähdössä äitin kanssa kaupunkiin ostoksille.
Tuon näkisenä minut saattoi bongata kaupungilta. Ja siitä huomaa mys sen, etten osaa a) poseerata b) pitää silmiäni auki kuvissa.
Huppari: Adidas, Prisman miesten osastolta
Sininen toppi: JC
Valkoinen toppi: Jim&Jill
Legginsit: Jostain kaapin perukoilta, no idea where it's from
Panta: Varastettu siskolta :D

Mukaani tarttui Seppälästä kahdet parit paksuja legginsejä, harmaat ja mustat. Ja löysin myös Sokokselta uuden kevättakin. Mitä en kyllä varmaan tämän vuosisadan puolella pääse käyttämään. Siltä ainakin keli tuolla ulkona näyttää.
En yleensä ole peilikuvien ystävä, mutta itselaukaisimella otetuista kuvista ei näkynyt tarpeeksi selkeästi, millaisesta takista oli kyse ja ei sattunut olemaan kuvaajaa saatavilla. Ja nyt vasta huomasin, että peilissä on jotain moskaa, mutta ehkä te selviätte siitä järkytyksestä. :D
Lopuksi vielä voisin näyttää mitä tahdon juuri nyt.
H&M:n the Garden Collectionista tuo kuvassa näkyvä mekko. Ihana! Kuva on vähän huono, sillä tuo takki kyllä häiritsee minua, se nimittäin peittää osan mekosta ja ihmiset, jotka eivät ole nähnyt kyseistä mekkoa aiemmin, tuskin kiinnostuvat siitä kovasti. Ihana mekko nimittäin on kyseessä.

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

tosi kiva toi hiuspanta homma :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns