perjantai 5. maaliskuuta 2010

Laskettelua ja löhöilyä

Day 2

Tänään ohjelmassa ei ollut mitään kovin erikoista. Ilma oli sama kuin eilenkin, ehkä jopa lämpimämpi. Silti rinteet oli aamulla ainakin hyvässä kunnossa. Elikkäs ohjelmassa oli lähinnä laskettelua, laskettelua.. Sitä taisi tulla päivän mittaan yli kuusi tuntia. Joten kuten varmaan uskotte, sen jälkeen ei kauheasti enää innostanut liikkua minnekkään. Tai minua olisi, mutta en saanut ketään mukaani ja ohjelmassa olisikin ollut vain lasten after ski party ja taikuri. Jee! Joten päädyin katsomaan muiden kanssa dvdltä Yön Ritaria.
 
www.slalomline.com


Kuten kaikki varmaan onkin jo tuon kyseisen elokuvan monta kertaa, pitää vielä hehkuttaa, että Heath Ledger on loistava tuossa elokuvassa! Harmi vaan, että sen piti mennä kuolemaan.. :( 


Aargh miks tuo kuva ei kääntynyt, vaikka käänsin sen! No, siinä näkyy kuitenkin osa keittiöstämme ja telkkarista joku ilmeisesti katsoi Kaikki rakastavat Raymondia.


Vinkki kaikille kiharapäisille: Jos lähdet rinteeseen, älä näe vaivaa ja suorista hiuksia aamulla. Not worth it. Siinä näette tuloksen illalla.
Ja kun vinkkejä kerran rupesin jakelemaan, niin tässä kaikille heikkohermoisille/muuten vaan ei niin lapsiystävällisille ihmisille: Jos et jaksa valittavia, kiljuvia, tappelevia lapsia, älä ikinä, tarkoitan IKINÄ päätä majoittua kahden sellaisen kanssa neljäksi päiväksi samaan huusholliin. Kiitos.

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns