perjantai 26. maaliskuuta 2010

Go and set the world on fire

Onko ketään muuta, jolle käy niin, että joko tylsistyt kuoliaaksi asti tai sitten hukut projekteihin ja tehtävälistasi on ääriään myöten täynnä? Anyone?
Jos ei, niin allekirjoittaneella on varmasti kokemuksia teidänkin puolestanne. Tälläkin hetkellä olisi noin tsiljoona asiaa, mitä pitäisi muistaa, etsiä, löytää, korjata, siivota, tehdä, opetella... Lista on loputon.
Onko myöskään ketään muuta kuin minä, joka olisi huomannut, että jos jokin menee pieleen, silloin kaikki menee pieleen? Otetaanpa esimerkiksi muuan perjantaiaamu.
Kuten tavallista, olin hyvin hidas aamutoimissani ja selviydyin aamupalalle ehkä turhan myöhään. En kerennyt itseasiassa edes syömään aamupalaa, sillä huomasin, etten ollut muistanut pestä vielä hampaitani. Tietenkin olin unohtanut kuinka pestään hampaita, meinasin tukehtua hammastahnaan ja käytännössä oksensin hammastahnani lavuaariin. Sitten huomasin, että kello oli todellakin turhan paljon. Päätin, että menen kouluun pyörällä, muuten en ehtisi ajoissa. En tietenkään löytänyt pyörän avaimia. Soitin äitilleni, joka lupasi, että jos tulee kiire aamulla, hän voi heittää minut tai siskoni kouluun. Hänen kännykkänsä ei toiminut. Jouduin kiirehtimään kävellen kouluun, kiireessä tietenkin jätin mm. avaimeni, lompakkoni sekä englannin vihkoni.
Somehow i managed to get to school on time. It's a miracle!

(kuva)


Kuten kaikki ovat jo varmasti huomanneet, lumet alkavat pikkuhiljaa sulaa ja aurinko alkaa lämmittää mukavasti poskia. On aika siis kaivaa aurinkolasit kaapin pohjilta ja odotella pikku hiljaa saapuvaa kesää!
Vaikka onkin ihanaa, että tulee kevät, olisi ihanaa, että joku voisimme skipata loskakelivaiheen. Tai että edes jäät sulaisi tarpeeksi kaduilta, jotta pääsisin turvallisesti, liukastelematta pyörällä kouluun. Vielä kulkuni saattaa kuitenkin olla huteraa. :D
Mutta eniten keväässä ja kesässä rakastan aurinkoa ja valoa. En ehkä tiedä ihanampaa asiaa kuin luonnonvalo. Luonnonvalossa kaikki näyttää niin kauniilta. Ja jopa kännykkäni kuvista tulee selvempiä ja parempilaatuisia luonnonvalossa. Katsokaa vaikka.
Tuossa kuvassa näette myös samassa kauniit verhomme koulussa ja ihanan baseball - takkini, jonka ostin ginasta. Nauttikaa kevään tulosta! Adios!

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Munkin puolesta tuon loskavaiheen voisi surutta skipata, lenkkeily on tuskaa kun vesi menee kengistä läpi :S! Oi, ja nätti kuva! Luonnonvalo on kyllä parasta kuvien otolle :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns