maanantai 29. maaliskuuta 2010

That's the way you sip my cup

"Let's be traditional
And non commissional
Got my elbows down, pinkies up
That's the way you sip my cup
Welcome to the Tea Party"


Näin sanotaan muuan Tea Party - nimisessä kappaleessa Almost Alice - soundtrackillä.
Kuten varmasti arvasittekin, kävin viimein katsomassa uuden Liisa Ihmemaassa - elokuvan.Se oli lyhyesti sanottuna ihana. Ehkä kuitenkin turhan synkkä, olin odottanut sellaista ylikarkkivärikästä kuten Jali ja Suklaatehtaassa. Harmaudesta huolimatta "maisemat" olivat hyvin kauniita. Rakastuin myös Hulluun Hatuntekijään ja Valkoiseen Kuningattareen.
                                                                               (kuva)
Valkoisessa Kuningattaressa rakastuin tämän kävelytapaan sekä siihen, että hän oli Hathawayn omien sanojen mukaisesti "punkrock-vegaani ja pasifisti".

Päälläni minulla oli tänään viimein se keltainen mekko, jonka osasinkin korjata ihan itse. Arvatkaas tunsinko itseni idiootiksi, kun älysin, että mekon helmassa on naruja, joilla voi säädellä rypytystä. Eli kun sanoin, että mekkoni helma oli rikki, tosiasiassa siitä oli auennut vain pari solmua. :D No, sainpahan viimein käytettyä ihanaa, keväistä mekkoani.

Ja tänään shoppailinkin hyvin ekologisesti, nimittäin ostin hyvältä ystävältäni Liisiltä tänään hänen vanhat kenkänsä, mitä hän ei itse jostain kumman syystö halunnut käyttää. Ne on Puman kengät ja TÄYDELLISET tanssikengiksi. Maksoivatkin minulle vain kolme kymppiä. ;)

1 kommenttia:

Paula kirjoitti...

noi kengät on kyl jees. ehkä miuki pitäs vaihtaa ne tanssikengät johonki rennompaan, ku ne koskee jalkoihin.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns