keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Sotia ja työhaastatteluja

Nyt se on viimein ohi! Pitkään jännitin ensimmäistä työhaastatteluani ikinä ja hyvin se taisi mennä. Enkä edes jännittänyt siinä tilanteessa melkein yhtään. Haastattelu pidettiin hotelli Lappeen aulassa ja ennen aulaan astumista olin kuolla jännitykseen. Rauhoituin kuitenkin varsin nopeasti, ja luulisin, että se meni aika hyvin. Ainakin nämä mahdolliset työnantajani vaikuttivat hyvin mukavilta. Innolla odotan pääsiäistä, että saan tietää pääsenkö töihin. En kyllä pety pahasti, jos en pääsisikään töihin, sainpahan ainakin kokemusta ja olisipa sitten enemmän lomaa. ;)
Voi vitsi, jos tuollaisella olisi päässyt menemään ympäri kaupunkia todella söpö vaaleanpunainen raidallinen mekko päällä.. :) Tietenkin jos olisi tuollaiset kelit.. Huokaus. Tuolla loskassa ei paljon mekkoja tai korkkareita käytellä. Täällä loskassa vaan luetaan historian kokeisiin. On se Hitler mielenkiintoinen mies. Kuuletteko sarkasmin äänessäni?

Forever 21:lta on viimein julkaistu Twisted Wonderland niminen mallisto. Inspiraationa on toiminut - kuten nimestä voikin päätellä - Liisa Ihmemaassa. Odotin tätä mallistoa innolla, mutta täytyy kyllä sanoa, että olen suhteellisen pettynyt. Löysin vain muutaman ihan jees - ilmiön herättäneen vaatteen. Mikään ei ole sellainen, että haluaisin välttämättä tilata. Mutta tässä muutama ihan hieno vaate.
Kävin myös tänään hypistelemässä ensimmäistä kertaa ihan livenä H&M:n The Garden Collectionin vaatteita. Mikä pettymys, että sitä mekkoa jonka jo tässä esittelin, ei löytynyt paikallisesta H&M:stämme. Eikä muuten tämä mallisto ollut mitenkään ihmeellisen mielenkiintoinen.

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

voi, että. Olen tainnut olla niin monessa haastattelussa, etten edes muista :)

Toivottavasti saat paikan!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns