keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Mum, what could I do without you?

Ensimmäistä kertaa luottokauppani GinaTricot on pettänyt minut. Yhyy. Ostin ihanan mekon. Siinä helmassa oli todella kaunis rypytys, itseasiassa se oli suurin syy ostaa koko mekko. Mutta tänään puin mekoni päälleni. Tittidii. Edessä oleva rypytys oli jotenkin kadonnut ja kangas lörpötti helmasta rumasti siitä edestä. Mutta ei sivuilta tai takaa. Jee. Minun käsityötaidoillani ei ihan heti korjailla edes helmojen rypytyksiä. Enkä voi valittaa GT:hen, sillä rakkaassa kotikaupungissani ei ole moista, enkä Mikkeliin saati sitten Helsinkiin jaksa matkustaa yhden mekon takia. Äiti oli enkeli, pelasti päivän ja lupasi korjata helman. Thank god.
Tässä linkki mekon kuvaan.

Olen nyt aika sataprosenttisen varma, että minun hyppysissäni on jokin maaginen ote, joka tuhoaa kaikki kuivashampoopullot. Luittekin jo varmaan tästä mitä kävi minun rockaholicilleni. Sama meinasi käydä uudelle kuivashampoolleni, Biozellin halvemmalle ja otsonikerrokselle vaarattomalle (!) yksilölleni.
Tämä kuivashampoo on mielestäni hyvää. Toimii minun hiuksilleni, eikä tuo sadan millin kokoinen purkki maksanut kuin 4,50€ (emotionista). Mutta olin eilen vessassa laittamassa hiuksiani. Kuului epämääräistä suhinaa. Kuuntelin, mistä ääni oli peräisin ja kauhukseni se tietenkin tuli kuivashampoosta. Ja sen korkki oli täynnä sitä möhnää. Ohh great, nyt sekin tyhjeni. Huomasin kuitenkin, että se ei ollut tyhjentynyt paljoakaan. Ainoa ongelma oli, etten osannut lopettaa tyhjenemistä. Noh, eipä muu auttanut kun huutaa äiti apuun. Ja äiti sai käden käänteessä suhinan loppumaan. Kiitos äiti, pelastit päiväni taas vaihteeksi. <3

Amatöörimäinen runo lopuksi vielä tähän, juttua mulla oli niin vähän. 
Odotan kovasti viikonloppua, ajalla ei valitettavasti ole hoppua. 
En viikonloppuna jää aikailemaan, lähden kaverini Kaisun kanssa lautailemaan!
Lautailun jälkeen kaverini tulee meille yöksi, hmm, tulikin mieleeni, pitääkin taikoutua vyöksi. :D
Jos unelmablogi on mielestäs värikäs ja suloinen, hei, susta tulee pian iloinen!
Katso vain tuo kuva ja klikkaa linkistä, tätä juttua en keksinyt London Inkistä. 
Shakespearelle runoilun jätän, sillä runossani aika paljon kuraa mätän.

Kiitos. Ja tsekatkaa tämä blogi, ihan MAHTAVA. Kiitos Nelliinalle, kun mainitsit tästä.


  http://www.doedeereblogazine.com/

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hitsit oon kans miettiny et olis kiva ostaa tota kuivashampoota ku ei jaksa aina käydä pesees hiuksia ja väriki säilyisi pidempään <:
Aika hieno runo hei! XD

Léni kirjoitti...

Huomaanko mitään ivaa tuossa viimeisessä lauseessasi? :DD Ja suosittelen tuota kuivashampoota, ei sekään kyllä ihmeitä tee, että jos hiukset on TOSI likaset, niin ei se ihan normi shampoota korvaa, mutta ihan hyvää ainetta tuo on. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns